|
||||||||||
Sos azjatyckiKrótki opis potrawyPodawać so surówek i blanszowanych jarzyn (np. brokułów).Potrzebne składniki 3 surowe żółtka 3 łyżki octu winnego łyżka wody łyżeczka mąki ziemniaczanej pół łyżeczki chrzanu wymieszanego z musztardą łyżka cukru sól Etapy przyrządzania1
Wszystkie składniki starannie ucieram, przelewam do garnka, powoli podgrzewam na małym ogniu, aż masa stanie się galaretowata. Wtedy zestawiam z ognia i stale mieszając, studze.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|