|
||||||||||
Sos awokadowyKrótki opis potrawyPodawać do gotowanych i surowych warzywPotrzebne składniki 2 owoce awokado 3 łyżki soku z cytryny 2 łyżki posiekanej kolendry pomidor strąg zielonej papryczki chilli sól Etapy przyrządzania1
Owoce awokado obieram, przecinam na pół i wyjmuje pestki, a miąższ kroje i miksuje z sokiem z cytryny. Dodaje kolendrę i drobno posiekaną papryczkę, solę. Tak przygotowany sos przekładam do miseczki, dekoruje kawałkami pomidora.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|