|
||||||||||
Budyń "wariacja śliwkowa"Krótki opis potrawyłatwy a ciekawy pomysł na budyńPotrzebne składniki Budyń o smaku waniliowym - 1 szt. mleko - 0.5 l biszkopty podłużne - 1 op. powidła śliwkowe - 4 łyżka(i) cukier - 4 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu. Dno i boki salaterek wyłożyć biszkoptami. Na biszkoptach rozłożyć po łyżeczce powideł oraz połowę budyniu, pozostały budyń połączyć z powidłami i nałożyć do salaterek.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|