|
||||||||||
Polewa czekoladowa z połyskiemKrótki opis potrawyDodatek do ciast.Potrzebne składniki 12,5 dag masła śmietankowego 2,5 łyżki cukru 2,5 łyżki kakao 1 jajko Etapy przyrządzania1
Topie tłuszcz i mieszam z cukrem i kakao. Do przestudzonej polewy dodaje jajko i mieszam aż powstanie glazura. Gotową polewą możemy polewac np. ciasta.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|