|
||||||||||
Lukier z białekKrótki opis potrawyDodatek do ciasta.Potrzebne składniki 2 białka 1 i 1/4 szklanki cukru pusru 1 łyżeczka soku z cytryny 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej Etapy przyrządzania1
Cukier puder przesiewam i ucieram z białkami na gładką masę. Dodaje sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną. Lukier wyciskam przez szpryce do kremów. Ozdabiam nim np. pierniki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|