|
||||||||||
Krem maślany do tortówKrótki opis potrawyDodatek do ciast.Potrzebne składniki 25 dag masła 4 jajka 1 laska wanilii 15 dag cukru sok i skórka otarta z cytryny Etapy przyrządzania1
Ubijam jajka z cukrem i miąższem wanilii na parze. Schładzam. Masło ubijam na piane, dodaje po trochu krem jajeczny. Na koncu dodaje sok i skórek cytrynową.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|