|
||||||||||
Marynata z białego winaKrótki opis potrawyDo mięs.Potrzebne składniki 600 ml białego wina 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka majeranku 6 ziaren jałowca 6 ziaren pieprzu kawałek skórki z cytryny 1/2 listka laurowego Etapy przyrządzania1
Ząbek czosnku obieram i siekam. Mieszam wszystkie składniki. Stosować do jasnego mieśa oraz dzikiego ptactwa.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|