|
||||||||||
Risotto ze świeżymi grzybamiKrótki opis potrawyPyszne risotto z grzybamiPotrzebne składniki szkl. ryżu 2 szkl. wody łyżka masła 50 dag grzybów cebula 2 pomidory sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Ugotowac ryz w 2 szkl. wody, owinąć w papier i ściereczki, odstawić. Grzyby pokroić w paski, cebulę posiekać. Grzyby z cebulą usmażyć na maśle. Kiedy odparuje sok, dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory, chwilę dusić, po czym wymieszać z ryżem, doprawić solą i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|