|
||||||||||
Marynata z czerwonego winaKrótki opis potrawyDo ciemnego mięsaPotrzebne składniki 600 ml czerwonego wina 1 marchew 1 cebula 8 ziaren jałowca 1/2 łyżeczki rozmarynu kawałek skórki pomarańczowej 5 ziaren pieprzu 2 ząbki czosnku 1 mały listek laurowy 2 gożdżiki Etapy przyrządzania1
Trę warzywa na grubej tarce, czosenk siekam. Mieszam wszystkie składniki. Mozna zalać mięso marynatą gorącą.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|