|
||||||||||
Gulasz z serduszekKrótki opis potrawyDanie z serc drobiowych.Potrzebne składniki 60 dag serc drobiowych 2 cebule 3 łyżki oleju 1 łyżka mąki 1 łyżeczka masła sól i pieprz Etapy przyrządzania1
Serduszka dokładnie myje. Cebulę obieram, myje i kroję w plasterki. Rozgrzewam tłuszcz i rumienię na nim cebulę, dodaje serca, podlewam wodą i doprawaim solą i pieprzem. Duszę pod przykryciem do miękkości. Gdy serca są miękkie podprawiam mąką i dodaję łyżeczkę masla. Podaje z kaszą gryczaną.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|