|
||||||||||
Filety rybne w panierce kokosowejKrótki opis potrawyPyszna rybka!!Potrzebne składniki 4 filety lub płaty rybne 1 jajko 1 łyżka wiórków kokosowych 1 łyżka startego żółtego sera tarta bułka olej do smażenia sól i pieprz Etapy przyrządzania1
Myję, solę i pieprzę filety. Jajko rozkłocam widelcem. Mieszma wiórki kokosowe ztartym serem i bułką. Filety maczam w jajku a potem w panierce. Smaże na oleju z obu stron na złoty kolor.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|