|
||||||||||
Bakłażan z pomidorami i kozim seremKrótki opis potrawywegetariańskie daniePotrzebne składniki bakłażan - 1 szt. pomidory - 2 szt. kozi ser pleśniowy - 15 dag oliwa - 2 łyżka(i) pieprz Etapy przyrządzania1
Bakłażan i pomidory pokrój w plastry.Ser podziel na kawałki.Przygotuj kwadraty folii aluminiowej.Bakłażana posmaruj z obu stro oliwą i ułoż na grillu.Po kilku minutach obróć na drugą stronę,ale tym razem połóż pod spód folię aluminiową.Na wierzchu każdego plastra połóż kawałek pomidora i sera.Grilluj 10 minut,aż ser zacznie się topić.
Jak podawać?posypany pieprzem Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|