|
||||||||||
Twarożek owocowyKrótki opis potrawyDobry pomysł na super deserPotrzebne składniki 2 pojemniki twarożku homogenizowanego 2 szkl. miękkich owoców ( poziomki, truskawki, maliny, porzeczki) cukier waniliowy 3 łyżeczki cukru 4 łyżeczki ajerkoniaku Etapy przyrządzania1
Jeden pojemnik twarożku miksuje z połową owoców, układam w pucharkach na dnie, następnie poukładam całe owoce, a na nich warestwę twarożku zmiksowanego z cukrem waniliowym i pozostałym cukrem. Wstawiam do lodówki. Przed podaniem do każdego pucharka dodaje nieco ajerkoniaku.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|