|
||||||||||
Kluseczki maślaneKrótki opis potrawyDodatek do zup.Potrzebne składniki 2 dag masła 1 jajko szczypta soli szczypta gałki muszkatolowej 4 dag mąki 1/2 pęczka natki pietruszki Etapy przyrządzania1
Masło ucieramy z jajkiem, solą i gałką muszkatołową. Dodajemy mąkę i łyżkę posiekanej natki pietruszki. Formujemy małe kluseczki i kładziemy je na gotujący się rosół. Gotujemy na bardzo małym ogniu.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|