|
||||||||||
Kluseczki grysikoweKrótki opis potrawyDodatek do zup.Potrzebne składniki 3 dag masła 6 dag grysiku 1 jajko sól i pieprz do smaku szczypta majeranku Etapy przyrządzania1
Trzemy na pianę masło, dodajemy grysik , jajko i sól oraz pieprz i majeranek. Dobrze mieszamy. Odstawiamy na 15 minut. Łyzka formujemy małe kluseczki. Kladziemy je na gorący rosół i gotujemy na słabym ogniu.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|