|
||||||||||
Przekąska z pangiKrótki opis potrawypyszne rybkiPotrzebne składniki filety z pangi - 40 dag sól,pieprz jajka - 2 szt. mąka - 2 łyżka(i) tarta bułka - 10 dag tarty parmezan - 5 dag słoiczek pikli tłuszcz do frytowania Etapy przyrządzania1
Filety pokrój na kawałki i oprósz solą i pieprzem.Panieruj kolejno w mące,jajkach i wymieszanej z tartym parmezanem tartej bułce.W garnku rozgrzej tłuszcz i smaż w nim porcje ryby na złoty kolor.Przełóż na papierowy ręcznik i osącz z nadmiaru tłuszczu.
Jak podawać?z mieszanymi piklami Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|