|
||||||||||
SOS CHRZANOWY NA RÓŻOWO
Krótki opis potrawy3 dag chrzanu 5 dag czerwonych porzeczek 1/2 szklanki jogurtu sól Porzeczki umyć, oberwać szypułki, wsypać do rondelka, zmiażdżyć, zagotować i przetrzeć przez sito. Przecier ostudzić, wymieszać z chrzanem i jogurtem. Przyprawić do smaku solą. Podawać jako dodatek do potraw zimnych i gorących z mięs i ryb.Potrzebne składniki 3 dag chrzanuEtapy przyrządzania1
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|