|
||||||||||
BezyKrótki opis potrawybezyPotrzebne składniki białka - 4 szt. cukier - 4 łyżka(i) cukier waniliowy - 1 op. Etapy przyrządzania2
Ubijając w dalszym ciągu dodać po łyżce cukru, pod koniec ubijania dodać cukier waniliowy, powinna powstać lśniąca sztywna piana, naczynie postawić na parze i ubijać ok 15 min
4
Napełnioną blachę wstawić do piekarnika o temp 90-100 C, bezy pozostawić w piekarniku aż do wysuszenia
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|