|
||||||||||
Zupa z rabarbaru.Krótki opis potrawydla amatorów zup owocowychPotrzebne składniki rabarbar - 50 dag cukier - 10 dag mąka - 1 łyżka(i) śmietana - 3 łyżka(i) Przydatne akcesoriagarnek, sitoEtapy przyrządzania1
Rabarbar oczyścić, umyć, pokroić na niewielkie kawałki, zalać wrzącą wodą (7 szklanek), rozgotować i przetrzeć przez sito.
Dodać cukier. Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do zupy i zagotować.
Jak podawać?podawać z grzankami Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|