|
||||||||||
Racuszki z żółtego seraKrótki opis potrawyracuszki z seleremPotrzebne składniki łagodny ser żółty - 30 dag białka - 4 szt. mały seler - 1 szt. papryka - 1 szczypta(y) sól - do smaku olej - do smażenia Przydatne akcesoriamikser, tarkaEtapy przyrządzania1
Seler wyszorować, obrać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Zetrzeć także ser. Białka ubić na sztywną pianę, wymieszać z serem i selerem, dodać sól, paprykę.
Łyżką nakładać racuszki na rozgrzany olej i smażyć na rumiano z obu stron.
Jak podawać?podawać gorące na talerzykach Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|