|
||||||||||
Rosól rybnyKrótki opis potrawyMoże być podstawą białych sosów lub ryb.Potrzebne składniki glowa, ości i skora z 1-2 duzych ryb 1,5 litra wody 1 liść laurowy po 1 gałązce tymianku i rozmarynu odrobina szafranu 1/8 litra białego wina sól i biały pieprz Etapy przyrządzania1
Myje i drobno kroje warzywa. Z głowy ryby wycinam skrzela. Dokładnie płucze wszystkie czesci ryby i zalewam zimną wodą, winem i gotuje bardzo powoli przez 30-40 minut.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|