|
||||||||||
Zrazy rybneKrótki opis potrawydietetyczne i dobrePotrzebne składniki filety z dorsza - 4 szt. koncentrat pomidorowy - 3 łyżka(i) musztarda - 3 łyżka(i) cebula - 1 szt. sok z cytryny - 4 łyżeczka(i) ogórki konserwowe - 2 szt. natka pietruszki - 1 łyżka(i) sól,pieprz - 1/2 łyżeczka(i) olej - 6 łyżka(i) Przydatne akcesoriapatelniaEtapy przyrządzania1
Filety z dorsza przyprawić solą i pieprzem.Koncentrat wymieszać z musztardą i posmarować jedną stronę filetówOgórki i cebule pokroić na cienkie plastry,ułożyć na posmarowanej powierzchni filetów i zrolować.Na głębokiej patelni rozgrzać olej i smażyć zrazy ok.20 minut ze wszystkich stron.
2
Filety z dorsza przyprawić solą i pieprzem.Koncentrat wymieszać z musztardą i posmarować jedną strone filetów.Ogórki i cebule pokroić w cienkie plastry,ułożyć na posmarowanej powierzchni filetow i zrolować.Na patelni rozgrzać olej i smażyć zrazy 20 minut ze wszystkich stron.
Jak podawać?z ziemniakami posypane pietruszką Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|