|
||||||||||
Zupa PaprykowaKrótki opis potrawy3papryki (zielona, żółta, zielona ) 3 cebule 2 marchewki pietruszka seler por (średni) ziemniaki ogórki z octu kostka rosołowa koncentrat pomidorowy przyprawy: sól, pieprz, papryka łagodna i ostraPotrzebne składniki marchew - 2 szt. pieruszka seler ziemnikai Etapy przyrządzania1
Wstawiamy bulion z kostki. Przygotowane warzywa tarkujemy na tarce z grubymi oczkami, cebulę i paprykę kroimy w paski. Warzywa i paprykę wrzucamy do wywaru. Szklimy cebulę na patelni i dodajemy ją do reszty. Wszystko razem gotujemy. Ziemniaki obieramy i trzemy je na tarce o grubych oczkach, dodajemy do gotującego się wywaru.
Na koniec dodajemy pokrojone w plasterki ogórki z octu i koncentrat pomidorowy.
Jak podawać?papryki (zielona, żółta, zielona ) 3 cebule 2 marchewki pietruszka seler por (średni) ziemniaki ogórki z octu kostka rosołowa koncentrat pomidorowy przyprawy: sól, pieprz, papryka łagodna i ostra Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|