|
||||||||||
Roladki schabowe z pieczarkamiKrótki opis potrawydanie głównePotrzebne składniki schab beż kości - 80 dag jajka - 2 szt. pieczarki - 30 dag bułka tarta vegeta pieprz cebula - 1 szt. musztarda Etapy przyrządzania1
Mięso pokroić na porcje, posypać vegetą i pieprzem, następnie cienko rozbić. Cebulę i umyte pieczarki pokroić i usmażyć. Rozbite kotlety posmarować lekko musztardą, na każdy nałożyć trochę smażonych pieczarek. Zwinąć w rulon albo na pól łącząc brzegi .Panierować jajku i bułce.Smażyć z obydwu stron w dużej ilości tłuszczu na średnim ogniu. Podawać z ziemniakami i surówką
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|