|
||||||||||
Sos dominikańskiKrótki opis potrawypyszny sosikPotrzebne składniki majonez - 1 kostka(i)Przydatne akcesoria30 dag majonezu,50 ml śmietany, 3 dag ketchupu, 5 dag sardynek z puszki, 5 dag groszku konserwowego, natka pietruszki, sól, pieprz, sok z cytryny Etapy przyrządzania1
Majonez łączymy ze śmietaną, ketchupem, rozdrobnionymi sardynkami, groszkiem i posiekaną natką pietruszki, doprawiamy do smaku sokiem z cytryny. Podajemy do mięs.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|