|
||||||||||
Cebulowe krążkiKrótki opis potrawyPyszna cebulkaPotrzebne składniki 75 dag duzych cebul 3 dag mąki 1 litr oleju do smażenia sól Etapy przyrządzania1
Obieram i kroje w plasterki cebule. Rozdzielam na poszczególne krażki. Mąkę wsypuje na talerz i obtaczam w niej krażki. Rozgrzewam olej do 180 stopni i wrzucam krążki . Smaże 4 minuty na złoty kolor. Wyjmuje je łyżka i osączam na sicie. Solę. Krążki są gotowe do podania.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|