|
||||||||||
Cebula do mięsaKrótki opis potrawyDo mięs smażonych i pieczeni.Potrzebne składniki 3 cebule olej do smażenia sól Etapy przyrządzania1
Obieramy i kroimy w ósemki cebule. Rozgrzewamy olej , obsmażamy cebulę i wlewamy trochę wody. Przykrywamy, zmniejszamy ogień. Dusimy ok.7 mniut, odkrywamy, odparowujemy i solimy.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|