|
||||||||||
Skorzonera z wodyKrótki opis potrawyPomysł na skorzonere.Potrzebne składniki 1 kg skorzonery 3 łyżki bułki tartej 10 dag masła sok z 1/2 cytyny sól Etapy przyrządzania1
Obieramy skorzonerę. Obrane wrzucamy do zakwaszonej wody. Zagotowujemy wodę z sola i sokiem z cytryny. Gotujemy przykryte ok 30 minut. Rumienimy na patelni bułke tartą i cześto mieszamy. Dodajemy masło do gorącej bułki. Polewamy ją odcedzoną skorzonerą.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|