|
||||||||||
Koper włoski panierowanyKrótki opis potrawyPOmysł na koper.Potrzebne składniki 2 duże główki kopru włoskiego 1 jajko tarta bułka do panierowania 6 łyżek oleju do smażenia 1/2 pęczka natki pietruszki sól i biały pieprz Etapy przyrządzania1
Koper myjemy i kroimy w plastry. Wodę zagotowujemy z solą i wrzucamy do niej koper. Gotujemy ok 15 mniut. Osączamy i osuszamy. Plastry kopru lekko solimy i pieprzymy. Nastepnie maczamy je w jajku i pożniej w tartej bułce. Smazymy na oleju ok 3 minut z każdej strony. Posypujemy natką pietruszki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|