|
||||||||||
Ciasteczka kruche z migdałamiKrótki opis potrawyciasteczkaPotrzebne składniki mąka - 1 i 1/2 szkl. żółtko masło - 15 dag śmietana - 3-4 łyżka(i) cukier puder - 3-4 łyżka(i) cukier waniliowy - 1 op. migdały - 10 dag Etapy przyrządzania1
2
Migdały sparzyć, obrać ze skórek
4
Niewielkim kieliszkiem wykrawać kółka, w środku każdego ciasteczka umieścić po jednym migdale, gotowe ciasteczka ułożyć na blasze, piec ok 15 min
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|