|
||||||||||
Koper włoski w sosie śmietankowyKrótki opis potrawyPomysł na koper w sosie śmietankowymPotrzebne składniki 2 główki kopru 1/2 szkl. śmietany 20 ml wermutu 3 dag masła sól i biały pieprz Etapy przyrządzania1
Koper umyć, odciąć koperek, odłożyć do dekoracji. Główki przekroić na połówki, a nastepnie w cieniutkie plasterki. W garnku roztopić masło, włożyc koper, zalaćniewielka ilością wody, przykryć i udusić prawie do miękkości. Zdjąć pokrywkę, odparowacc nadmiar płynu. Dodać śmietanę i wermut, doprawic solą i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|