|
||||||||||
Szpinak z czosnkiemKrótki opis potrawyPomysł na szpinak.Potrzebne składniki 1 kg szpinaku 2 ząbki czosnku 5 łyżek oleju 5 łyżek rosołu z kostki czarny pieprz, sół i starta gałka muszkatołowa Etapy przyrządzania1
Myjemy szpinak a następnie osączamy go na sicie. Rozgrzewamy olej na patelni i wkładamy drobno posiekany czosnek i dodajemy szpinak i rosół. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu przez 15 minut. Doprawiamy solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|