|
||||||||||
Pasztet rybnyKrótki opis potrawyPodawać z ziemniakami i surówką z kapusty.Potrzebne składniki 50 dag filetów z morszczuka włoszczyzna cebula sos z cytryny przyprawa ziołowa do ryb 2 łyżki posiekanej natki pitruszki liść laurowy ziele angielskie sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Umyte i oczyszczone filety zalać wodą, dodać oczyszczoną włoszczyznę, cebulę i przyprawy, gotować na małym ogniu ok. 20 min. W połowie gotowania zakwasić wywar łyżką soku z cytryny. Wyjąć ostrożnie porcje ryby, ułożyć na półmisku, obłożyć ugotowaną i pokrojoną marchewką, posypać natką pietruszki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|