|
||||||||||
Ryba pieczona z warzywamiKrótki opis potrawyPodawać z ziemniakami i sałatą lub dowolną surówkąPotrzebne składniki 30 dag filetów rybnych marchewka mała cebula posiekany koperek tymianek sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Filety podzielic na kilka porcji, natrzeć przyprawami, ułożyc na kawałkach foli aluminiowej. Marchewkę obrać , zetrzec na tarce do jarzyn. Cebulę posiekać. Przykryć porcje ryby warzywami, posypac koperkiem, zawinąć w folię. Upiec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|