|
||||||||||
Śliwki z seremKrótki opis potrawyPomysł na śliweczki.Potrzebne składniki 30 suszonych śłiwek bez pestek 15 dag ementalera 10 dag cienkich plastrów wędzonego boczku Etapy przyrządzania1
ŚŁiwki moczymy w ciepłej wodzie. ser kroimy w kostkę i nadziewamy nim ślwiki, a nastepnie owijamy je plastrami boczku. Piekarnik rozgrzewamy do 250 stopni. Naczynie żaroodporne wykładamy folią aluminiową i układamy w nim śliwki. Pieczemy ok. 10 minut.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|