|
||||||||||
Pieczone ziemniaki z kminkiemKrótki opis potrawyPyszne ziemniaczki.Potrzebne składniki 1/2 kg ziemniaków 1 łyżka kminku 3 dag masła gruba sól Etapy przyrządzania1
Ziemniaki szorujemy i przekrajamy na pół w skórce. Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni i wkładamy do niego ziemniaki przecięta stroną do góry na blasze. Skrapiamy stopionym masłem i posypujemy kminkiem i solą. Pieczemy aż bedą miękkie. (ok 1 godziny)
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|