|
||||||||||
Królewski musKrótki opis potrawydeser palce lizaćPotrzebne składniki czekolada mleczna - 10 dag czekolada gorzka - 10 dag margaryna - 15 dag jajka - 6 szt. cukier waniliowy - 3 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Oba rodzaje czekolady zetrzeć na tarce, a następnie wymieszać z cukrem waniliowym.Margarynę rozpuścić na parze, dodać czekoladę, dokładnie wymieszać.Przestudzoną masę wymieszać z żółtkami i połączyć z białkami ubitymi na pianę.Mus przełożyć do pucharów i wstawić na godzinę do lodówki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|