|
||||||||||
Zupa pomidorowo-chlebowaKrótki opis potrawyzupaPotrzebne składniki pomidory - 80 dag cebula czosnek - 2 ząbki kromki chleba tostowego - 4 szt. olej - 2 łyżka(i) kostka bulionowa pieprz Etapy przyrządzania4
W rondlu podgrzać olej, włożyć pomidory, cebule i czosnek, dusić przez 10 min pod przykryciem na średnim ogniu
5
W dwóch szklankach wrzątku rozpuścić kostkę bulionową i namoczyć pokrojone w kostkę pieczywo. Podduszone pomidory zmiksować z bulionem i namoczonym pieczywem
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|