|
||||||||||
Zielona jajecznicaKrótki opis potrawyjajecznicaPotrzebne składniki jajka - 8 szt. zielony groszek - 15 dag bób - 15 dag mleko - 4 łyżka(i) masło - 2 łyżka(i) sól pieprz Etapy przyrządzania1
Mrożony groszek oraz bób wrzucić do lekko osolonego wrzątku, gotować 5-8 min od chwili ponownego wrzenia, bób obrac z łupinek
3
Na patelni rozgrzać masło, wrzucić groszek i bób, obsmażyć przez 2 min, cały czas mieszając, wlać mase jajeczną, wymieszać i smażyć na małym ogniu
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|