|
||||||||||
Pasta jejecznaKrótki opis potrawydanie jarskiePotrzebne składniki jajka ugotowane na twardo - 3 szt. pieprz - 1/2 łyżeczka(i) sól do smaku majonez - 1 łyżeczka(i) koperek posiekany - 1 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Mikserem z nożykiem rozbić dokładnie jajka z przyprawami i majonezem na jednolitą masę. Dodać pieprz ewentualnie bazylię koperek.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|