|
||||||||||
Panierowana marchewkaKrótki opis potrawypodawać do ziemniaków i ryżuPotrzebne składniki 4-5 marchewek bułka tarta sól masło lub margaryna do smażenia Etapy przyrządzania1
Marchewki obrać i zagotowac w wodzie. Gdy już bedzie miękka odlewamy wode i wkładamy marchewki na patelnie z rozgżanym masłem. Posypać bułką tartą i solą, Dodawać bułke tartą w zależności od upodobanej grubości.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|