|
||||||||||
GołąbkiKrótki opis potrawy:)Potrzebne składniki mielone mięso - 0,5 kg kapusta - 70 dag kaszka manna - 1 szklanka cebula średnia - 2 sztuki jajka - 2 prezyprawa do smaku - szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Kapustę drobno pokroić ( zagotować w słonej wodzie). Mięso, kaszka, cebule i jajka razem wymieszać i uformować gołąbki. Smażyć na tłuszczu.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|