|
||||||||||
zapiekanka z fasoląKrótki opis potrawysmaczne lecz dosyc tuczącePotrzebne składniki makaron świderki - 30 dag czerwona fasola - 0,5 puszka(i) kukurydza - 0,5 puszka(i) mięso mielone drobiowe - 20 dag cebula - 1 szt. mały karton sosu pomidorowego - 1 szt. ser zolty - 10 dag zioła prowansalskie i bazylia Etapy przyrządzania1
makaron ugotuj na półtwardo,odcedz.kukurydze i fasolę osącz.mięso podsmaz z posiekana cebula,ziołami prowansalskimi i przyprawami,wlej sos pomidorowy,wymieszaj.Makaron połącz z mięsem,fasolą i kukurydza,posyp startym zoltym serem.zapiekaj35min w temp180stopni,udekoruj bazylia
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|