|
||||||||||
Jajecznica po francuskuKrótki opis potrawyZupełnie zwykła jajecznica tylko z dodatkiem mlekaPotrzebne składniki jajka mleko maslo sól Etapy przyrządzania1
Rozbijamy jajka do miseczki, dolewamy troche mleka (kilka łyżek), dodajemy sól do smaku. Dokładnie mieszamy.
Reszta jak przy każdej innej jajecznicy :)
Dzięki mleku bedzie bardziej puszysta i delikatna.
Smacznego
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|