|
||||||||||
Twarożek wiosennyKrótki opis potrawyidealny na śniadaniePotrzebne składniki 400 g białego sera 100 ml śmietany 18% pęczek rzodkiewek mały ogórek po pół pęczka koperku i szczypiorku łyżeczka rzeżuchy biały pieprz, sól Etapy przyrządzania1
Ser rozetrzeć. Umyte rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki. Ogórek obrać, pokroić w pólplastry. Zieleninę opłukać, osuszyć, posiekać. Do twarogu dodać rzodkiewki, ogórek, śmietanę, połowę zieleniny i sól z pieprzem.
2
Wymieszać, przełożyć do salaterki, udekorować pozostałą zieleniną i zaraz podawać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|