|
||||||||||
Klopsy z serem fetaKrótki opis potrawyklopsy na niedzielny podwieczorekPotrzebne składniki 60 dag mielonej wieprzowiny jajko 4 łyżki posiekanej natki pietruszki 30 dag sera feta przyprawa do grilla 2 łyżki bułki tartej sól Etapy przyrządzania1
Mięso wymieszać z jajkiem oraz z natką i z przyprawami. Dodać bułkę i wyrobić masę.
2
Fetę pokroić w kostkę. Z masy mięsnej uformować klopsiki, w środek każdego włożyć kawałek sera.
3
Po 4 klopsiki nadziewać na wykałaczki do szaszłyków i obracając opiekać na grillu przez około 20 minut.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|