|
||||||||||
Zupa czosnkowaKrótki opis potrawyzupa o subtelnym ostrym smakuPotrzebne składniki 5 ząbków czosnku 2 łyżki mąki pszennej łyżka oliwy z oliwek sok z cytryny lubczyk, bazylia Etapy przyrządzania1
Zmiażdżony czosnek podsmażyć na oliwie, dodać mąkę, wymieszać, zalać wodą, dodać zioła, gotować 20 minut, wlać sok cytrynowy.
2
Podawać z razowymi grzankami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|