|
||||||||||
Sos tatarskiKrótki opis potrawysosPotrzebne składniki majonez - 1 szkl. ogórki kiszone - 2 szt. kilka marynowanych grzybków drobny szczypiorek sól, pipeprz odrobina musztardy śmietana - 1 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Ogórki obrać i drobniutko pokroić, pokroić też drobniutko grzyby, posiekać szczypiorek. majonez wymieszać ze wszystkimi składnikami, doprawić solą, pieprzem i musztardą. Ostry smak można złagodzić dodając łyżkę śmietany.
Jak podawać?Podawać do mięs, pasztetów, ryb, jajek na twardo. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|