|
||||||||||
Grillowany ananasKrótki opis potrawypyszny dodatek do lodówPotrzebne składniki duży dojrzały ananas 3 łyżki miodu łyżka soku z cytryny Etapy przyrządzania1
Ananas obrać z łusek. Pokroić wzdłuż na ćwiartki, każdą ćwiartkę podzielić na plastry.
2
Dokładnie wymieszać miód, sok z cytryny i posmarować tą mieszanką plastry ananasa.
3
Jeśli ruszt grilla nie jest pokryty powłoką zapobiegającą przywieraniu posmarować go oliwą.
4
Piec plastry ananasa przez 3 minuty z każdej strony.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|