|
||||||||||
SOS tatarskiKrótki opis potrawyPodawać do wędlin i przekąsek rybnych na zimno.Potrzebne składniki korniszonki - 4-5 majonez kapary lub grzybki w occie cebula natka przyprawy szczypiorek Etapy przyrządzania1
Korniszony, cebulę, natkę, szczypiorek posiekać, wymieszać z majonezem. Kapary dołożyć w całości (grzybki posiekać), zamieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|